Thursday, August 9, 2012

Azizul Hasni Awang berada di dalam kelompok 6 terbaik dunia


Azizul Hasni Awang berada di dalam kelompok 6 terbaik dunia. Gagal untuk membawa pulang sebarang pingat untuk Malaysia. Dalam kekecewaan tetap masih membanggakan negara. Bukan mudah ingin ke final OLIMPIK! Tak mengapa, jelas beliau telah lakukan yang terbaik. Bukan mudah hendak bersaing dengan atlit lain bertaraf dunia dengan susuk tubuh bak gergasi berbanding dirinya. Tahniah Azizul Hasni Awang

5 comments:

  1. intresting :).. jmput singgh blog sy yer :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sebab dia berjaya melawan..siapa blh buat..nasib dia xbaik je..hehhe

    ReplyDelete
  3. Betoi tu bkn senang nak capai tahap tu...Tahniah buat beliau

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow ) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan.

    ReplyDelete
  5. ye saya dh follow blog kamu semua =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...